Appartement verkocht in Nieuwpoort

Prachtig instapklaar appartement

2 2
meer info en foto's

Recente Nieuwbouw (BJ 2017): Prachtig instapklaar appartement centraal gelegen op de verkeersvrije zeedijk

Indeling: Inkom; volledig uitgeruste Bulthaup keuken voorzien van Miele toestellen; leefruimte met een breedte van 7 meter, uitgevend op een terras van 2,35 m op 3,2m met een waanzinnig zicht op de Noordzee en de havengeul met de uitvarende zeilboten; praktische berging met wastafel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Apart toilet; douchekamer; ruime slaapkamer voorzien van ingemaakte kasten; tweede slaapkamer eveneens voorzien van ingemaakte kasten en met badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid; wastafel en toilet. Beide slaapkamers geven uit op een aangenaam zonneterras van (1,66 m op 3,91 m). Kelderberging. 

De badkamers en toilet zijn afgewerkt in witte Calacatta marmer; prachtige vloeren die doorlopen op de terrassen; ingemaakte kasten met led verlichting; keuken met natuurstenen werkblad; verwarming op aardgas; het appartement is volledig behangen met vliesbehang en geschilderd; 1 appartement per verdiep; fietsberging met fietslift; doorgang naar de winkelstraat.

Prijs exclusief BTW (100%) - Mogelijkheid tot aankoop onder registratierechten aan de prijs van €1.170.000

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7154
Status Verkocht
Postcode 8620
Gemeente Nieuwpoort

Eigenschappen

Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bewoonbare oppervlakte 107 m2

Andere

EPC certificaat 65
UC (Unieke Code) EP16908
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, Woongebied; geen voorkooprecht ruimtelijke ordening; niet overstromingsgevoelig; geen erfgoed