Meer over Broker

Mensen staan centraal.

Sinds de start in 1985 is Broker een begrip in de streek. Veel heeft te maken met de uitgesproken aanpak en keuzes van het team dat dag in dag uit aan de slag is om mensen te helpen bij het kopen en verkopen van hun droomhuis.

Een team dat boven alles beseft dat hun job rond luisteren draait, iets dat de klanten erg weten te appreciëren. Een team met weinig verloop en veel vakkennis, wat enkel in het voordeel van die klanten speelt.

Een woning moet je voelen.

Broker is een familiebedrijf, met een uitgebreid netwerk over de hele Westkust. Dat zorgt ervoor dat je hier panden vindt die een leven of tweede verblijf aan zee nog aantrekkelijker maken dan het voor velen al is.

In tijden waarin steeds meer makelaars digitaal gaan, kiest Broker ervoor om menselijke connectie voorop te stellen. Bezieler Eric Markey is er rotsvast van overtuigd dat je een woning pas kunt voelen als je erin staat, hoe handig een beeld ook kan zijn. Mensen zijn hier geen nummer, huizen meer dan een dossier in een database.

Zonder uurwerk.

Hoe handig een computer in onze stiel ook is, wat we doen draait om mensen. Daarom werken wij opzettelijk artisanaal. Als je niet kunt luisteren, of niet bereid bent om tijd te maken voor mensen, dan ben je niet gemaakt voor deze job.

Onze makelaars zijn zeven op zeven beschikbaar, ook op zondag. Omdat we weten hoe graag mensen een huis kunnen zien, en aan de kant van de klant staan, zodat we hen op elk moment verder kunnen helpen.

We kijken niet op ons uurwerk.
Of toch: om op tijd te komen bij de klant.