Appartement verkocht in Oostduinkerke

Volledig afgewerkt nieuwbouw appartement

2 1
meer info en foto's

Eigenzinnig kleinschalig nieuwbouwproject centraal gelegen tussen Oostduinkerke Bad en Oostduinkerke dorp, grenzend aan de residentiële woonwijk. Strand; duinen; openbaar vervoer en winkels zijn op wandelafstand. De naam van het project Seynevisser verwijst naar de oorspronkelijke naam van de paardenvisser die in Oostduinkerke door Unesco erkend zijn. 

Het laatste appartement bestaat uit een ruime leefruimte met luxueuze open keuken, praktische berging met voldoende plaats voor een wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers; badkamer. Het appartement en het terras van 62m2 zijn Zuid-West gericht! De afwerking is TOP: Gietvloeren; Ingemaakte kasten in alle ruimten; prachtige verlichting en schilderwerk. 

In de kelder is een dubbele garage in de breedte voorzien én nog een extra kelderberging met elektriciteit en verlichting. Individuele vloerverwarming op aardgas. Een vlot toegankelijke gemeenschappelijke fietsberging maakt het plaatje compleet.       

Het appartement is afgewerkt rond het einde van het jaar. 

Prijs exclusief kosten en BTW (21% op het totale aankoopbedrag)

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7150
Status Verkocht
Postcode 8670
Gemeente Oostduinkerke

Eigenschappen

Slaapkamers 2
Badkamers 1
Totale oppervlakte 158 m2
Bewoonbare oppervlakte 97 m2

Andere

EPC certificaat EPB
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, Woongebied; geen voorkooprecht ruimtelijke ordening; niet overstromingsgevoelig; geen erfgoed