Woning verkocht in Wulpen

Woning JOYHOUSE

3 1
meer info en foto's

In een uiterst charmant dorpje tussen de E40 en Oostduinkerke vind je deze prachtige woning terug. Beton, witte gietvloeren, warm hout en staal wisselen elkaar perfect af. De grote ramen en vides zorgen voor verrassend veel licht. 

Indeling: Inkom met toegang tot garage; apart toilet; prachtige leefkeuken met voldoende ruimte voor extra salon en bureau. Praktische berging; toegang tot de ingerichte tuin; 1° verdiep: leefruimte met toegang tot inpandig terras voorzien van buitenberging en verwarming alsook een terras aan de achterzijde waar het ’s morgens zalig vertoeven is; 2° verdiep: 2 slaapkamers en badkamer met ligbad; douche en wastafel. De ene slaapkamer beschikt over een toegang tot de 3° verdieping die als derde slaapkamer/dressing/bureau kan dienen. 

Vloerverwarming; exotisch parket op de 1ste en de 2de verdieping; Gietvloeren op het volledige gelijkvloers (ook in de garage); elektrische gordijnen; dekton en prachtig maatwerk maken deze woning uniek in zijn soort.

UNIEK!

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7136
Status Verkocht
Postcode 8670
Gemeente Wulpen

Eigenschappen

Slaapkamers 3
Badkamers 1
Totale oppervlakte 234 m2
Bewoonbare oppervlakte 140 m2

Andere

EPC certificaat 99
UC (Unieke Code) 893435
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, Woongebied; geen voorkooprecht ruimtelijke ordening; niet overstromingsgevoelig; geen erfgoed