Woning verkocht in Pollinkhove

Karaktervolle hoeve

5 2
meer info en foto's

Deze karaktervolle hoeve is gelegen in het landelijke Pollinkhove. 

Het hoofdgebouw bestaat uit een inkom, open ingerichte keuken, gezellige woonkamer met kachel, bureel, wasplaats, apart toilet, badkamer met lavabomeubel bad en douche, berging en een garage met fietsenberging. Aansluitend kan men een atelier en een stal/schuur terugvinden. 

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een zolderruimte. De hobby-ruimte of  gastenverblijf bestaat uit een inkom, open ingerichte keuken, woonkamer, badkamer met lavabomeubel, toilet en douche, slaapkamer, berging, wasplaats en een gezellig overdekt terras. Op de eerste verdieping is er vrij in te richten open ruimte

Deze unieke woning bevindt zich in een prachtige groene omgeving op een oppervlakte van 17376 m². 

De weide is volledig omheind en is ideaal voor het houden van dieren

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 50454
Status Verkocht
Postcode 8647
Gemeente Pollinkhove

Eigenschappen

Slaapkamers 5
Badkamers 2
Totale oppervlakte 17.376 m2
Bewoonbare oppervlakte 325 m2

Andere

EPC certificaat 425
UC (Unieke Code) 2114803
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, landschappelijk waardevol agrarisch gebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig, lijst bouwkundig erfgoed, kapel: beschermd monument (voor meer informatie over de rechtsgevolgen, ga naar www.onroerenderfgoed.be)