Woning te koop in Veurne

Nieuwbouwproject van 3 woningen - Houtem

€ 319.000 3 1
meer info en foto's

Veurne - In het gezellige Houtem, deelgemeente van Veurne, kleinschalig nieuwbouwproject van 3 eigentijdse woningen. De eengezinswoningen zijn rustig gelegen, op een kwartier rijden van de stad Veurne waar zich heel wat winkels, scholen, supermarkten,… situeren.

De percelen hebben een mooie oppervlakte tussen de 392 m2 en 440 m2.Op vandaag bieden wij lot 3 aan. Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 166 m2.Deze woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een gastentoilet en een gezellige zit- en eethoek.  Vanuit de keuken heb je zicht op de west gerichte tuin. De woning beschikt verder over een inpandige garage met de nodige bergruimte. Op het eerste verdiep vinden we de nachthal, drie slaapkamers, een apart toilet en badkamer die uitgerust is met een dubbele wastafel, douche en ligbad. De zolder kan eventueel ingericht worden als extra slaapkamer of polyvalente ruimte. 

De energiezuinige woning wordt voorzien van vloerverwarming en de nodige zonnepanelen, en voldoet aan E-peil 30 (BEN-woning). 

Prijzen zijn exclusief kosten.

Bekijk de foto's

Kopen?

Hebt u interesse in dit pand?

Contacteer ons dan voor meer info

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 50738
Status te koop
Prijs € 319.000
Postcode 8630
Gemeente Veurne

Eigenschappen

Nieuwbouw Ja
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Totale oppervlakte 392 m2
Bewoonbare oppervlakte 166 m2
Kadastraal inkomen Niet beschikbaar

Andere

EPC certificaat 30
Stedenbouwkundige inlichtingen Woongebied met landelijk karakter, Vergunning uitgereikt, Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning, p-score: B – G-score: B
Bekijk de foto's

Nieuwbouwproject van 3 woningen - Houtem in Veurne