Woning verkocht in Poelkapelle

Ruime villa op groot perceel

4 1
meer info en foto's

Ruime villa op landelijke, doch centrale ligging te Poelkapelle, vlak bij winkels, horeca, scholen,…. Vlotte verbinding naar Ieper, Roeselare en autosnelweg. 

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met veel lichtinval, aansluitend een veranda, volledig ingerichte keuken met zicht op de tuin, berging, nachthal die toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers, bureauruimte, badkamer met douche en lavabomeubel en een dubbele inpandige garage. Via de vaste trap in de garage is de zolderruimte bereikbaar. Deze is opgedeeld in een vierde slaapkamer, een extra bureau/hobbyruimte en een grote opbergruimte. De volledige woning is tevens onderkelderd, wat voor heel wat extra opbergruimte zorgt. 

Deze woning beschikt over een prachtige tuin met twee zonnige terrassen, een grote buitenberging en een oppervlakte van maar liefst 2.810 m². Door de hogere ligging van de woning kan men genieten van de verzichten. 

De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op stookolie. 

Extra troeven:

  • Volledig onderkelderd
  • Overal dubbele beglazing + rolluiken
  • Geïsoleerd dak
  • 26 Zonnepanelen
  • Zonneboiler
  • Conforme elektrische keuring
download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 50658
Status Verkocht
Postcode 8920
Gemeente Poelkapelle

Eigenschappen

Slaapkamers 4
Badkamers 1
Totale oppervlakte 2.810 m2
Bewoonbare oppervlakte 229 m2

Andere

EPC certificaat 276
UC (Unieke Code) 2608778
Stedenbouwkundige inlichtingen Agrarisch gebied, Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning, Niet overstromingsgevoelig gebied, Geen beschermd erfgoed.