Appartement te koop in Nieuwpoort

Appartement met prachtig zicht

€ 635.000 3 2
meer info en foto's

Gelegen op de verkeersvrije zeedijk heb je vanop de 6de verdieping een prachtig zicht over het strand en het staketsel. Het appartement werd een aantal jaar geleden volledig gestript en opnieuw opgebouwd. 

Indeling: Inkom; Open en volledig uitgeruste keuken (met wijnfrigo); prachtige leefruimte met schitterend zeezicht en gashaard. ruime berging met plaats voor wasmachine en droogkast; apart toilet; Slaapkamer met stapelbed, ingemaakte kast en raam uitgevend op area; Slaapkamer 2 met douche, wastafel en ingemaakte kasten; Slaapkamer 3 met ligbad met douchemogelijkheid; wastafel en ingemaakte kasten. Slaapkamer 2 en 3 geven uit op een zonnig balkon. Kelderberging. 

Het appartement werd kwalitatief gerenoveerd. 

Kleine residentie met 1 appartement per verdiep. Doorgang van en naar de Albert I laan; fietsberging; EPC van voor de renovatie; elektriciteit conform; individuele verwarming op aardgas.

Bekijk de foto's

Kopen?

Hebt u interesse in dit pand?

Contacteer ons dan voor meer info

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7200
Status te koop
Prijs € 635.000
Postcode 8620
Gemeente Nieuwpoort

Eigenschappen

Slaapkamers 3
Badkamers 2
Bewoonbare oppervlakte 85 m2
Kadastraal inkomen € 937

Andere

EPC certificaat 657
UC (Unieke Code) 145598
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, Woongebied; geen voorkooprecht ruimtelijke ordening; niet overstromingsgevoelig; geen erfgoed.
Bekijk de foto's

Appartement met prachtig zicht in Nieuwpoort