Appartement verkocht in Diksmuide

Nieuwbouw appartement

1 1
meer info en foto's

Residentie Aurora II is gelegen op een absolute toplocatie, pal in het centrum van Diksmuide en bestaat uit 12 kwalitatief afgewerkte woonappartementen met prachtig en uitgestrekt verzicht op de Vlaamse Velden. Bij het ontwerp van dit pareltje, opgetrokken in een moderne en strakke gevelsteen, werd aandacht besteed aan duurzaamheid, kwalitatieve afwerkingen en ruimte met lichtinval. 

Dit appartement, gelegen op het tweede verdiep, beschikt over een inkom met een gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met een open op maat gemaakte ingerichte keuken, aansluitend een ruime berging, een slaapkamer en een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Tevens beschikt dit appartement over een ruim terras met verzichten, vloerverwarming in de woon- en badkamer, blokdeuren en aluminium ramen. 

Er is tevens de mogelijkheid om op het gelijkvloerse verdieping een inpandige staanplaats aan te kopen. 

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 50538
Status Verkocht
Postcode 8600
Gemeente Diksmuide

Eigenschappen

Slaapkamers 1
Badkamers 1
Bewoonbare oppervlakte 80 m2

Andere

EPC certificaat EPB
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt/ Woongebied/ Geen verkavelingsvergunning/ Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig/ Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/ Niet overstromingsgevoelig gebied/ Geen beschermd onroerend erfgoed.