Woning verkocht in Oostduinkerke

Exclusieve woning

4 2
meer info en foto's

Uitzonderlijk en exclusief wonen in een recente woning getekend door Architecten PVL (Pieter Popeye). 

Deze woning ligt verborgen achter prachtige struiken en bomen en heeft toegang via de afromosia inrijpoort met videofoon. Mooie inrit, royale inkomhal met ingemaakte kasten. Een kenner herkent onmiddellijk  de kwalitatieve afwerking, Bonduelle klinken, prachtig parket, Xinix scharnieren, enz. 

Leefruimte met open zicht op de tuin en het zwembad, open keuken voorzien van alle mogelijke toestellen. Ruime berging/koude keuken. Garage, ruimte voor de technieken van het zwembad, er is eveneens een slaapkamer op het gelijkvloers met dressing en badkamer met ligbad, wastafel en douche. Boven zijn er 3 slaapkamers met elk hun eigen bureau en ingemaakte kasten. Buitenruimte. Badkamer met wastafel en douche. 

Verwarmd zwembad!

Uitzonderlijk aangelegde tuin voorzien van verlichting en bewatering. Zonnepanelen en warmtepomp zorgen voor betaalbaar comfort. Gelijmde baksteen, afromosia hout, prachtige verlichting zowel binnen als buiten, domotica,  gedetailleerde afwerking … zorgen dat deze woning u zowel buiten als binnen het ultieme exclusiviteitsgevoel geven.

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 80246
Status Verkocht
Postcode 8670
Gemeente Oostduinkerke

Eigenschappen

Slaapkamers 4
Badkamers 2
Totale oppervlakte 956 m2
Bewoonbare oppervlakte 350 m2

Andere

EPC certificaat EPB