Appartement verkocht in Roeselare

Ruim appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen

2 1
meer info en foto's

Dit appartement is rustig gelegen op ongeveer 400m van het station en de belangrijkste winkelstraat. In een straal van 100m  vind je een aantal warenhuizen, beenhouwer, bakker enz. De living is heel lichtrijk door het grote raam en met een terras van 6m breed, gericht op het zuidwesten, heb je een open  zicht op de omgeving achteraan is er een kleiner terras waarop je ook 's morgens van het zonnetje kan genieten.

Er zijn 2 slaapkamers met telkens ruimte voor een  tweepersoonsbed en kleerkast. Interessant zijn ook de 3 bergingen (bij de keuken, in de inkomhal en op het terras achteraan).  Aan de achterkant van het gebouw heeft het appartement 1 garage. Het app werd  een paar jaar geleden  volledig gerenoveerd en bevat een moderne keuken, een nieuwe badkamer, overal  nieuwe vloeren en een recente verwarmingsketel.  Het  EPC van 191 zorgt voor een lage energierekening. 

Bij te kopen garage €20.000

In en rond het appartementsgebouw wordt alles goed verzorgd zodat het hier aangenaam wonen is.

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 20326
Status Verkocht
Postcode 8800
Gemeente Roeselare

Eigenschappen

Slaapkamers 2
Badkamers 1
Bewoonbare oppervlakte 78 m2

Andere

EPC certificaat 191
UC (Unieke Code) 1063444
Stedenbouwkundige inlichtingen vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning, mogelijk overstromingsgevoelig gebied.