Appartement verkocht in Oostduinkerke

Uitzonderlijke penthouse van 195 m²

2 2
meer info en foto's

Uitzonderlijke penthouse van 195m² met rondom diverse terrassen. 

De inkom van het gebouw is slechts een voorproef van wat komen zal… Luxueuze afwerking; licht en ruimte bepalen de sfeer. De lift brengt U op de derde en hoogste verdieping

Zodra je binnenkomt in het appartement word je ondergedompeld in een zee van rust, warmte en geborgenheid. Lichtgrijze mortex, uitgepuurde verlichting alsook de gashaard en vloerverwarming tonen dat over elk detail nagedacht werd. De prachtige Bulthaup keuken is voorzien van alle moderne technieken. 

2 slaapkamers; 2 badkamers en de prachtige dressing werden op dezelfde consequente manier vormgegeven. Meer dan voldoende ingemaakte kasten alsook een wasberging zorgen voor voldoende bergruimte.

De terrassen zijn op een manier geplaatst in het gebouw dat er diverse beschutte hoeken zijn - al dan niet overdekt - deze terrassen geven de binnenruimtes de nodige connectie met buiten en beslaan 100m².

Bij het appartement is een dubbele garage en een kelderberging in de prijs voorzien.

Het is zelden dat de eenheid van materialen zo consequent is toegepast en bewaard. Dit zorgt voor een prachtige balans in het appartement met een uitzonderlijke symbiose tussen de uitgepuurde architectuur en leefbaarheid.  

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7125
Status Verkocht
Postcode 8670
Gemeente Oostduinkerke

Eigenschappen

Slaapkamers 2
Badkamers 2
Totale oppervlakte 295 m2
Bewoonbare oppervlakte 195 m2

Andere

EPC certificaat EPB
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, Woongebied; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening; niet overstromingsgevoelig; geen erfgoed