Woning verkocht in Oostduinkerke

Prachtige eigentijdse hoeve/landhuis op 7ha - mogelijkheid aankoop 2 x 4ha

5 2
meer info en foto's

Prachtige eigentijdse hoeve, landhuis op 7 ha met mogelijkheid tot aankoop 2 x 4 ha met stalling, binnenpiste en polyvalent gebouw vlakbij golf, strand, etc. De gebouwen zijn rondom omgeven voor weides en open velden.

De recente en luxueus ingerichte woning bestaat uit een inkomhal, aangename lichtrijke woonkamer met zicht op de mooie zwemvijver en weides, open, volledig uitgeruste keuken met zicht op de private tuin, 3 slaapkamers, waarvan één met dressing en badkamer met ligbad en regendouche.

Het eerste bijgebouw wordt momenteel gebruikt als bureauruimte, met op het eerste verdiep een ruime studio met keuken, badkamer en woonkamer. In dit gebouw is ook een ruime garage voor twee wagens.

Het eerste stalgebouw omvat 26 paardenboxen, waarvan één zeer ruime merriebox, 2 buitenboxen, een zadelkamer, opslagplaats voor hooi/stro en wasplaatsen.

Het tweede stalgebouw sluit aan op de binnenste (26 x 45 m) met geopad-bodem en bevat in totaal 20 boxen, waarvan twee merrieboxen, een ruimte om paarden op te zadelen en/of te wassen.

Het derde stalgebouw bevat 7 ruime boxen, een grote opslagruimte en een groepshuisvesting voor mini-paardjes.

Ook zijn er nog 5 quarantaineboxen aanwezig met directe uitloop op de weiden. In de tuin staat een casco houten bijgebouw dat een eigen in te vullen bestemming kan krijgen.

De eigendom heeft een oppervlakte van 7 ha met mogelijkheid tot aankoop 2 x 4 ha, opgedeeld in verschillende mooie weides die volledig met hout omheind zijn en doorkruist worden door mooie lanen afgeboord met wilgen en hagen in es en meidoorn, er is een stapmolen voor 4 paarden, een longeercirkel, 4 paddocks met zand/schors bodem, een prachtig aangelegde tuin met terras en (zwem)vijver. De tuin zelf is zuidgericht en volledig afgescheiden van het paardengedeelte.

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 80157
Status Verkocht
Postcode 8670
Gemeente Oostduinkerke

Eigenschappen

Slaapkamers 5
Badkamers 2

Andere

EPC certificaat In aanvraag