Woning verkocht in Sint Idesbald

Villa in residentiële wijk

3 2
meer info en foto's

Prachtig gerenoveerde woning residentieel gelegen in Sint-Idesbald. De vormgeving is strak zonder warmte en huiselijkheid te verliezen.

De woning bestaat uit een ruime inkom met toilet en vestiaire; toegang tot de garage met stookruimte en doorgang naar de tuin. Een pivoterende deur brengt je naar de ruime woonkamer met haard en zicht op de zuid georiënteerde tuin. Daarnaast is er een ruime eetplaats en leefkeuken met wasruimte en praktische berging. Het gelijkvloers beschikt ook over een bureau die omgebouwd kan worden tot een ruime slaapkamer met doucheruimte. Op de eerste verdieping zijn er 2 luxueus uitgevoerde badkamers (in natuursteen) waarvan 1 met zeer ruime inloopdouche; een prachtige dressing; een logeerkamer en een ‘masterbedroom’ om U tegen te zeggen. Elke ruimte in de woning beschikt over ingemaakte kasten.

De woning is uitzonderlijk door de combinatie van hedendaagse architectuur zonder de authenticiteit uit het oog te verliezen; de tuin en prachtig terras sluiten naadloos aan de leefruimte; o.a deur- en raamklinken van Bonduel; pivoterende en verborgen deuren; ingemaakte kasten zonder handvaten, doordachte verlichting enz.

Deze woning is instapklaar!

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7008
Status Verkocht
Postcode 8670
Gemeente Sint Idesbald

Eigenschappen

Slaapkamers 3
Badkamers 2
Totale oppervlakte 1.531 m2

Andere

EPC certificaat 253
UC (Unieke Code) 1671084