Vakantiewoning verkocht in Nieuwpoort

Laatste nieuwbouw vakantiewoning!

4 2
meer info en foto's

Laatste beschikbare nieuwbouw vakantiewoning op 800m van de zee - recht tegenover de duinen en vlakbij de polders en het centrum van Nieuwpoort-Bad. De woningen beschikt over een zeer ruime leefruimte met open keuken, drie slaapkamers op het eerste verdiep (+ een vierde slaapkamer met aparte badkamer op het gelijkvloers), mooie tuin met perfecte oriëntatie alsook eigen parkeerplaats vooraan de woning. Kwalitatieve afwerking - voorzien van alle comfort!

Prijs €413.500,00 (exclusief BTW en kosten) - neem contact op voor alle mogelijkheden te overlopen en een werfbezoek aan de eerste vakantiewoningen. Het volledige project bestaat uit slechts 19 vakantiewoningen! Grond en woning in volle eigendom, geen mede-eigendom of syndicus van toepassing, zowel halfopen als gesloten woningen.

Betaalbare luxe aan de Belgische kust!

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 90190
Status Verkocht
Postcode 8620
Gemeente Nieuwpoort

Eigenschappen

Slaapkamers 4
Badkamers 2
Totale oppervlakte 192 m2
Bewoonbare oppervlakte 137 m2

Andere

EPC certificaat 30
Stedenbouwkundige inlichtingen Stedenbouwkundige Inlichtingen: Vergunning uitgereikt, gebieden voor dag- en verblijfsrecreatie, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, niet overstromingsgevoelig gebied. P-score: C, G-score: C.