Vakantiewoning verkocht in Nieuwpoort

Nieuwbouw vakantiewoningen op een steenworp van de zee

4 2
meer info en foto's

Nieuwbouw vakantiewoningen op 800m van de zee - recht tegenover de duinen en vlakbij de polders en het centrum van Nieuwpoort-Bad. De woningen beschikken telkens over een zeer ruime leefruimte met open keuken, drie slaapkamers (+ de mogelijkheid tot een vierde slaapkamer met aparte badkamer op het gelijkvloers), mooie tuin met perfecte oriëntatie alsook eigen parkeerplaats(en) vooraan de woning. 

Kwalitatieve afwerking - voorzien van alle comfort!

Prijzen vanaf €356.000 (exclusief BTW en kosten) - neem contact op voor alle mogelijkheden te overlopen en een werfbezoek aan de eerste vakantiewoningen die reeds wind- en waterdicht zijn. Het volledige project bestaat uit 19 vakantiewoningen waarvan reeds 70%+ verkocht! Grond en woning in volle eigendom, geen mede-eigendom of syndicus van toepassing, zowel halfopen als gesloten woningen.

Betaalbare luxe aan de Belgische kust!

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 90151
Status Verkocht
Postcode 8620
Gemeente Nieuwpoort

Eigenschappen

Slaapkamers 4
Badkamers 2
Totale oppervlakte 192 m2
Bewoonbare oppervlakte 138 m2

Andere

EPC certificaat In aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, gebieden voor dag- en verblijfsrecreatie, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, niet overstromingsgevoelig gebied. P-score: C, G-score: C.