Vakantiewoning te koop in Nieuwpoort

Nieuwbouw vakantiewoningen op een steenworp van de zee

€ 356.000 4 2
meer info en foto's

Nieuwbouw vakantiewoningen op 800m van de zee - recht tegenover de duinen en vlakbij de polders en het centrum van Nieuwpoort-Bad. De woningen beschikken telkens over een zeer ruime leefruimte met open keuken, drie slaapkamers (+ de mogelijkheid tot een vierde slaapkamer met aparte badkamer op het gelijkvloers), mooie tuin met perfecte oriëntatie alsook eigen parkeerplaats(en) vooraan de woning. 

Kwalitatieve afwerking - voorzien van alle comfort!

Prijzen vanaf €356.000 (exclusief BTW en kosten) - neem contact op voor alle mogelijkheden te overlopen en een werfbezoek aan de eerste vakantiewoningen die reeds wind- en waterdicht zijn. Het volledige project bestaat uit 19 vakantiewoningen waarvan reeds 70%+ verkocht! Grond en woning in volle eigendom, geen mede-eigendom of syndicus van toepassing, zowel halfopen als gesloten woningen.

Betaalbare luxe aan de Belgische kust!

Bekijk de foto's

Kopen?

Hebt u interesse in dit pand?

Contacteer ons dan voor meer info

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 90151
Status te koop
Prijs € 356.000
Postcode 8620
Gemeente Nieuwpoort

Eigenschappen

Slaapkamers 4
Badkamers 2
Totale oppervlakte 192 m2
Bewoonbare oppervlakte 138 m2
Kadastraal inkomen Niet beschikbaar

Andere

EPC certificaat In aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, gebieden voor dag- en verblijfsrecreatie, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, niet overstromingsgevoelig gebied. P-score: C, G-score: C.
Bekijk de foto's

Nieuwbouw vakantiewoningen op een steenworp van de zee in Nieuwpoort