Woning verkocht in Gistel

Karaktervolle en instapklare woning

4 1
meer info en foto's

Karaktervolle en instapklare woning op een mooi breed perceel van 400 m2, gelegen in een rustige straat.  Alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer) vindt u binnen wandelafstand en in een oogwenk bent u op de baan richting Oostende/ Torhout en aan de oprit van de autostrade.   

De ruime woonkamer heeft een zalig huiselijk gevoel en sluit mooi aan bij de volledig ingerichte keuken met natuurlijke houten look en de recent bijgebouwde ontbijthoek met mooie glaspartijen die het geheel doet baden in het licht.  Schuiframen geven toegang tot de tuin. Deze is voorzien van diverse zithoekjes, houtstapelplaats en fietsenberging en tevens toegankelijk langs de zijkant van het huis. De woning is volledig onderkelderd, bereikbaar zowel vanuit de woning als via de tuin.   

Op het verdiep zijn er drie ruime slaapkamers en een grote badkamer, met ligbad en inloopdouche. De zolderverdieping werd ingericht met ruime berging en werk- en hobbyruimte.   

Grote plus : geïsoleerd dak, geïsoleerde spouwmuren, cv op aardgas condenserend, regenwater en zonnepanelen met groencertificaten. 

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 33352
Status Verkocht
Postcode 8470
Gemeente Gistel

Eigenschappen

Slaapkamers 4
Badkamers 1
Totale oppervlakte 399 m2
Bewoonbare oppervlakte 260 m2

Andere

EPC certificaat 167
UC (Unieke Code) 2515228
Stedenbouwkundige inlichtingen stedenbouwkundige vergunning uitgereikt, woongebied, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied