Appartement verkocht in Koksijde

Penthouse met indrukwekkende terrassen

2 1
meer info en foto's

PENTHOUSE met INDRUKWEKKENDE TERRASSEN te koop. Centraal gelegen te koksijde, in een recente residentie (2013) kom je met de lift, door het gebruik van een code, rechtstreeks in het appartement. 

Indeling: Aangename inkomhal met kasten, leefruimte met aan weerszijden een prachtig terras waar je al van de allereerste zon kan genieten. De combinatie van strakke maatkasten in volle eik en de kasten in landelijke stijl zorgen enerzijds voor rust en anderzijds, samen met de gashaard, voor warmte en gezelligheid. 1ste slaapkamer is voorzien van een stapelbed; kasten en bureau; 2de slaapkamer met plaats voor een dubbel bed en voldoende kastruimte. Prachtige badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en technische berging. 

Prachtige vloer - strakke verlichting - blokdeuren - overal toegang tot de terrassen - centrale verwarming op aardgas - fietsberging - ruime kelderberging.

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7212
Status Verkocht
Postcode 8670
Gemeente Koksijde

Eigenschappen

Slaapkamers 2
Badkamers 1
Totale oppervlakte 90 m2
Bewoonbare oppervlakte 70 m2

Andere

EPC certificaat 82
UC (Unieke Code) 06099
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, Woongebied; geen voorkooprecht ruimtelijke ordening; niet overstromingsgevoelig; geen erfgoed.