Appartement verkocht in Oostduinkerke

Uitzonderlijke penthouse

2 2
meer info en foto's

Uitzonderlijke penthouse van 196m2 met rondom diverse terrassen. 

De inkom van het gebouw is slechts een voorproef van wat komen zal… Luxueuze afwerking; licht en ruimte bepalen de sfeer. De lift brengt U op de derde en hoogste verdieping. Zodra je binnenkomt in het appartement word je ondergedompeld in een zee van rust, warmte en geborgenheid. Lichtgrijze mortex, uitgepuurde verlichting alsook de gashaard en vloerverwarming tonen dat over elk detail nagedacht werd. 

De prachtige Bulthaup keuken is voorzien van gaggenau toestellen en veel opbergruimte. 2 slaapkamers; 2 badkamers en de prachtige dressing werden op dezelfde consequente manier vormgegeven. Meer dan voldoende ingemaakte kasten alsook een wasberging zorgen voor voldoende bergruimte.De 5 terrassen, samen ongeveer 105 m2, zijn op een manier geplaatst in het gebouw dat er diverse beschutte hoeken zijn - al dan niet overdekt - deze terrassen geven de binnenruimtes de nodige connectie met buiten.

Bij het appartement is een dubbele garage in de breedte en een kelderberging in de prijs voorzien.Er wordt gebruik gemaakt van een zonneboiler. Mogelijkheid om het appartement terug om te vormen tot 3 slaapkamers. Het is zelden dat de eenheid van materialen zo consequent is toegepast en bewaard. Dit zorgt voor een prachtige balans in het appartement met een uitzonderlijke symbiose tussen de uitgepuurde architectuur en leefbaarheid.  

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7206
Status Verkocht
Postcode 8670
Gemeente Oostduinkerke

Eigenschappen

Slaapkamers 2
Badkamers 2
Totale oppervlakte 296 m2
Bewoonbare oppervlakte 196 m2

Andere

EPC certificaat EPB
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, Woongebied; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening; niet overstromingsgevoelig; geen erfgoed