Appartement verkocht in De Panne

Appartement met zicht op zee en duinen

2 2
meer info en foto's

2 slaapkamerappartement met zicht op zee en duinen. Indeling: inkom met vestiaire en apart toilet; leefruimte met prachtige lichtinval en ruime open keuken. 2 slaapkamers met meer dan voldoende ruimte voor een dubbel bed en grote kast. De 2de slaapkamer beschikt over een recent vernieuwde douchekamer met wastafel. Er is eveneens een recent vernieuwde badkamer voorzien van ligbad, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Beide slaapkamers en de leefruimte geven uit op een terras met voldoende plaats voor ligzetels en een tafel. Vanuit de leefruimte; keuken en slaapkamers heb je zicht op zee en de duinen; alsook op het goed onderhouden zwembad. Elektrische verwarming. Kelderberging in de prijs inbegrepen. Fietsberging; mogelijkheid tot aankoop van een vlot toegankelijke ondergrondse parking (KI €69)

Het appartement paalt aan de ene zijde aan een natuurgebied van 340 Ha en aan de andere zijde aan de prachtige duinen het strand van De Panne.

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7202
Status Verkocht
Postcode 8660
Gemeente De Panne

Eigenschappen

Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bewoonbare oppervlakte 88 m2

Andere

EPC certificaat 196
UC (Unieke Code) 2224880
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, Woongebied; geen voorkooprecht ruimtelijke ordening; niet overstromingsgevoelig; geen erfgoed.