Woning verkocht in Houthulst

Vrijstaande woning met loods

3 2
meer info en foto's

Recente vrijstaande woning met loods in het centrum van Houthulst.  

Ruime woning met loods in een rustige straat in het centrum van Houthulst.  Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, aparte bureauruimte, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met speksteenkachel en zicht op de tuin, volledig uitgeruste keuken met ingebouwde toestellen met daarop aansluitend de eetkamer. Vervolgens biedt het gelijkvloers ook ruimte aan een ruime inpandige garage voorzien van elektrische poort, een bergruimte en aparte douchekamer.  Op het eerste verdiep zijn er 3 volwaardige slaapkamers, waarvan één met dressing, een apart toilet en een ruime badkamer uitgerust met bad en dubbel lavabomeubel. De zolderverdieping is reeds volledig geïsoleerd.  

Zowel op het gelijkvloers als op het eerste verdiep wordt alle ruimte benut dankzij de op maat gemaakte inbouwkasten. Buiten is er een ruim terras met buitenhuis/zitruimte en grote aangelegde tuin. De loods heeft een oppervlakte van 165m² en is voorzien van twee grote garagepoorten en drijfkracht. Zowel de vloer als het plafond zijn voorzien van isolatie. Op het dak liggen er tevens zonnepanelen (8.000 kWh)

Deze unieke kans is gelegen op een perceel van 1831 m²

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 50582
Status Verkocht
Postcode 8650
Gemeente Houthulst

Eigenschappen

Slaapkamers 3
Badkamers 2
Totale oppervlakte 1.831 m2

Andere

EPC certificaat 159
UC (Unieke Code) 2358837
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt – Woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig – geen verkavelingsvergunning – niet overstromingsgevoelig