Woning verkocht in Diksmuide

Prachtige hoeve met bijgebouwen

13 7
meer info en foto's

In Diksmuide situeert zich deze prachtige Vlaamse hoeve met bijgebouwen en weide. Momenteel wordt deze charmante hoeve uitgebaat als vakantiewoning maar is vrij eenvoudig terug om te vormen tot een woning voor permanente bewoning met stallingen en/of hobbyruimte. Op dit ogenblik bestaat het hoofdgebouw uit 9 slaapkamers met elk een eigen wastafel en er zijn verscheidene douchekamers en toiletten aanwezig. De schuur omvat een gezellige zithoek voorzien van een gashaard. Er is ook een recente, ingerichte, moderne keuken, een sanitaire ruimte en een mezzanine. De grote raampartijen bieden een uitstekend zicht op het binnenplein! 

Het bijgebouw bevat een verwarmd zwembad van 10m op 5,5m, een jacuzzi en ruime sauna met rustruimte. Hier bevinden zich tevens vier slaapkamers en 2 douchekamers. Deze landelijke hoeve beschikt tevens over een ruime binnenkoer met voldoende parking en is volledig omheind. De weide is uiterst geschikt voor het houden van boerderij-dieren.  

Aankoop van de hoeve met het handelsfonds is mogelijk.

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 50567
Status Verkocht
Postcode 8600
Gemeente Diksmuide

Eigenschappen

Slaapkamers 13
Badkamers 7
Totale oppervlakte 8.951 m2
Bewoonbare oppervlakte 383 m2

Andere

EPC certificaat In aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen Landelijk waardevolle agrarische gebied, Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, Geen verkavelingsvergunning, Vergunning uitgereikt, Niet overstromingsgevoelig gebied, Geen Beschermd erfgoed.