Woning te koop in Oostduinkerke

Nieuwbouw koppelwoning met tuin en carport

€ 331.500 3 1
meer info en foto's

Oostduinkerke-Dorp, goed gelegen halfopen nieuwbouwwoning TE KOOP. De voorlopige oplevering van de woning is voorzien omstreeks het zomerverlof van 2020. Het huis voldoet aan strenge eisen van de epb-normering (E-peil 40 & S-peil 31). Tevens is er hernieuwbare energie voorzien onder de vorm van fotovoltaïsche zonnepanelen.

De woning beschikt over FUNCTIONELE LEEFRUIMTEN afgewerkt met KWALITEITSVOLLE, DUURZAME MATERIALEN. De grote glaspartijen in de woning zorgen voor VEEL LICHT. De woning is voorzien van een ruime inkomhal, welke toegang verleent tot de bovenverdieping, tot het toilet op het gelijkvloers & tot de leefruimte op het gelijkvloers bestaande uit een ruime living met open keuken. De keuken is modern en luxueus ingericht. Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers, een nachthal met afzonderlijk toilet en een badkamer voorzien van alle comfort (inloopdouche en stijlvol badkamermeubel). De woning wordt afgewerkt opgeleverd. Er is een APARTE GARAGE voorzien in metselwerk welke bereikbaar is via de Oscar Jesperstraat alsook is er de nodige PARKEERRUIMTE voor een extra wagen. Het perceel heeft een oppervlakte van 401m².

De woning is gelegen nabij groengebieden alwaar men in alle rust kan vertoeven, in de nabijheid van heel wat winkels alwaar men naar hartenlust kan shoppen alsook waar men terecht kan voor zijn dagelijkse inkopen. De sportinfrastructuur en de golf van Oostduinkerke liggen op een steenworp en het strand & de zee liggen op wandel- / fietsafstand van de woning.

Prijs exclusief kosten, BTW en registratie

Bekijk de foto's

Kopen?

Hebt u interesse in dit pand?

Contacteer ons dan voor meer info

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 8040
Status te koop
Prijs € 331.500
Postcode 8670
Gemeente Oostduinkerke

Eigenschappen

Nieuwbouw Ja
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Totale oppervlakte 340 m2
Kadastraal inkomen Niet beschikbaar

Andere

EPC certificaat EPB
Bekijk de foto's

Nieuwbouw koppelwoning met tuin en carport in Oostduinkerke