Woning te koop in Koksijde

Bijzondere - goed gelegen woning

€ 390.000 3 1
meer info en foto's

Deze architectenwoning werd opgericht door Ar. Arschoot in samenwerking met de bekende kunstenaar William Sweetlove uit Oostduinkerke. 

Alle ruimtes zijn verbonden met elkaar en een ongeëvenaarde instroom van licht zorgt voor een spannende en steeds wisselende dynamiek. De volledig uitgeruste en functionele leefkeuken werd als centrale ruimte ingetekend. Dit is het kloppend hart van de woning. Van aan de eettafel heb je een indrukwekkend perspectief op de diverse zones die afhankelijk van uw voorkeur als bureau, rust-, lees- of ontspanningsruimte kunnen functioneren. 

Twee afzonderlijke slaapkamers werden reeds voorzien van praktische ingemaakte kasten en het is eenvoudig om twee extra slaapkamers bij te creëren. Op het zelfde niveau vinden we eveneens een comfortabele badkamer en een apart toilet. 

Op de bovenste verdieping werd een royale zithoek met een prachtig massief parket voorzien. De grote glaspartijen en het perfect georiënteerd zonneterras zijn de puntjes op de ‘i’ in deze unieke woning. 

Een garage; extra parkeermogelijkheden alsook een zeer ruime kelder zorgen ervoor dat deze woning heel wat te bieden heeft. 

Afstand tot de zee: 800meter. 

Afstand tot de duinen: 650 meter.

Winkels en openbaar vervoer om de hoek.

Bekijk de foto's

Kopen?

Hebt u interesse in dit pand?

Contacteer ons dan voor meer info

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7117
Status te koop
Prijs € 390.000
Postcode 8670
Gemeente Koksijde

Eigenschappen

Slaapkamers 3
Badkamers 1
Bewoonbare oppervlakte 120 m2
Kadastraal inkomen € 1.115

Andere

EPC certificaat 205
UC (Unieke Code) 2111403
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, woongebied, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, niet overstromingsgevoelig, geen erfgoed.
Bekijk de foto's

Bijzondere - goed gelegen woning in Koksijde