Appartement te koop in Gits

Luxueus en exlusief appartement met tijdloos design en sauna

€ 620.000 2 2
meer info en foto's

Dit luxueus appartement (161m² bewoonbare oppervlakte) is rechtstreeks toegankelijk met de lift en omvat een inkom, leefruimte, volledig ingerichte keuken, bureel, twee slaapkamers, dressing, twee badkamers, apart toilet, wasberging, sauna en 3 grote - zongerichte terrassen van samen 124m².

De leefruimte straalt rust en gezelligheid uit met een sfeervolle gashaard die zorgt voor intimiteit en huiselijke warmte. Een geïntegreerde ingerichte keuken met MIELE-toestellen, veel bergruimte en een volledig op maat gemaakte koelcel. De doorgang naar de living biedt toegang tot een groot zuid gericht terras. Het bureel kan worden afgesloten via een pivoterende draaideur.  De luxueuze twee persoonskamers zijn voorzien van een uitgebreide dressing met kasten die langs twee zijden bereikbaar zijn en staan in rechtstreekse verbinding met de badkamer. De Finse indoor sauna met aansluitende regendouche zorgen voor een waar genieten van een relaxerende wellness beurt. Alle ruimtes worden optimaal benut dankzij het maatmeubilair. Er is nog een extra dakterras waar u van een fantastisch zicht geniet! 

Afgesloten dubbele autostaanplaats en fietsenberging inbegrepen.

Bekijk de foto's

Kopen?

Hebt u interesse in dit pand?

Contacteer ons dan voor meer info

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 50213
Status te koop
Prijs € 620.000
Postcode 8830
Gemeente Gits

Eigenschappen

Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bewoonbare oppervlakte 285 m2
Kadastraal inkomen Niet beschikbaar

Andere

EPC certificaat 95,51
UC (Unieke Code) EPB
Stedenbouwkundige inlichtingen Vergunning uitgereikt, woongebied met landelijk karakter, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig, geen erfgoed
Bekijk de foto's

Luxueus en exlusief appartement met tijdloos design en sauna in Gits