Woning te koop in Wulpen

Woning JOYHOUSE

€ 875.000 5 2
meer info en foto's

In een uiterst charmant dorpje tussen de E40 en Oostduinkerke vind je deze prachtige woning terug. Deze bestaat uit 2 woongelegenheden die met elkaar verbonden zijn. 

Beton, witte gietvloeren, warm hout en staal wisselen elkaar perfect af. 

De grote ramen en vides zorgen voor verrassend veel licht. Linkerzijde: Inkom met toegang tot garage; apart toilet; prachtige leefkeuken met praktische berging; toegang tot de tuin; 1° verdiep: leefruimte met toegang tot inpandig terras voorzien van buitenberging; 2° verdiep: 2 slaapkamers en badkamer met ligbad; douche en wastafel. De ene slaapkamer beschikt over een toegang tot de 3° verdieping die als derde slaapkamer kan dienen. Rechterzijde: Inkom met apart toilet; 2 slaapkamers; badkamer; berging en buitenberging; 1° verdieping: leefruimte met open keuken en 2 prachtige terrassen; De buitenruimtes op het gelijkvloers en de eerste verdieping lopen in elkaar over, er is eveneens een doorgang op de eerste verdieping. 

Deze uitzonderlijke woning is qua volumes als afwerking uniek! Het contrast tussen de strakke woning en het landelijk dorpszicht is uitermate geslaagd. 

Wulpen ligt vlakbij de Golf Ter Hille en beschikt binnenkort over een eigen jachthaven! 

De woningen worden als 1 geheel aangeboden maar kunnen zeer eenvoudig gesplitst worden (nutsvoorzieningen; ventilatie, verwarming, zijn reeds gesplitst). 

Architect OYO

Bekijk de foto's

Kopen?

Hebt u interesse in dit pand?

Contacteer ons dan voor meer info

download info fiche toevoegen aan mijn keuze
Referentie 7086
Status te koop
Prijs € 875.000
Postcode 8670
Gemeente Wulpen

Eigenschappen

Slaapkamers 5
Badkamers 2
Totale oppervlakte 347 m2
Kadastraal inkomen € 1.145

Andere

EPC certificaat 99
UC (Unieke Code) 893435
Stedenbouwkundige inlichtingen Woongebied met landelijk karakter; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening; niet overstromingsgevoelig; geen erfgoed.
Bekijk de foto's

Woning JOYHOUSE in Wulpen